skip to Main Content
Mlajši dečki so doživeli prvi poraz v prvenstvu

V soboto 25. septembra je bil na sporedu nov krog tekem za IHL prvenstvo v kategoriji u-13.

Naše mlade zmaje je čakala težka tekma. V Zalog (kjer se je domača tekma zaradi zasedenosti hale Tivoli odigrala) je prišla ekipa KAC. Vedno neugodni igralci iz Celovca so tudi tokrat pokazali svojo moč.

Tekma se je sicer pričela zelo odprto. Že v uvodnih minutah smo videli zadetek na obeh straneh in izid je bil kmalu 1:1. Ta izid je potem nekaj časa ostal nespremenjen, dokler niso sredi prve tretjine gostje še enkrat zadeli in postavili končni rezultat tega dela igre.

V drugi tretjini so naši fantje takoj izenačili. Že praktično v prvem napadu so zadeli za 2:2. Takšen rezultat je potem ostal nespremenjen vse do 30. minute. Tu pa se je tekma prelomila. Sledila sta dva hitra zadetka gostov in 4:2 je bilo že kar visoko vodstvo. Proti koncu tretjine pa so gostje zadeli še enkrat.

V zadnji tretjini naši mladi zmaji niso več imeli moči za preobrat. Gostje so še dvakrat zadeli in tekma se je končala z rezultatom 7:2.

Na preostalih tekmah je HKMK Bled z 12:3 premagal Jesenice, Triglav je bil s 15:0 boljši od HDD Bleda, Slavija je bila s 17:1 boljša od Maribora, še najbiolj zanimivo pa je bilo v Beljaku, kjer so Celjani zmagali s 4:3.

Naše igralce nadaljevanje tekmovanja čaka naslednjo soboto, ko v Tivoli prihaja Maribor.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Seznam nastopajočih igralcev si lahko ogledate na tej povezavi.

Nekaj fotografij s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji mlajših dečkov spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top