skip to Main Content
Mlajši dečki so doma zabeležili zanesljivo zmago

V soboto 23.oktobra je bil na sporedu nov krog v tekmovanju u-13.

V Tivoli je prišla ekipa iz Kranja. Naši mladi zmaji so v zadnjih tekmah doživeli nekaj porazov in ekipa se je na lestvici že premaknila v spodnji del razvrstitve. Zato smo tudi proti Kranju pričakovali težko tekmo. A na koncu se je izkazalo, drugače…

Rezultat je bil nekaj časa izenačen, nato pa se je odprlo našim strelcem. Na 1:0 so povedli v 9. minuti, na 2:0 pa v 12. minuti. 2:0 je bil tudi končni rezultat prvega dela igre. Naši igralci so prvo tretjino vodili tudi na prejšnji tekmi, ki so jo nato na koncu izgubili, tako da seveda po prvi tretjini tekma še zdaleč ni bil odločena. A tokrat je bilo drugače. Že takoj na začetku druge tretjine so naši povedli s 3:0, nekaj minut kasneje pa že s 4:0 in počasi je postajalo jasno, da danes preobrata ne bo.

Tako je bilo vse do konca tekme. Tekma se je končala z rezutatom 10:1.

Z zanesljivo zmago, so se naši zmaji ponovno prebili tik pod vrh prvenstvene lestvice. Naslednja tekma jih čaka čez 14 dni, ko naši gostujejo na Jesenicah. Letos tudi Jeseničanom ne gre vse po načrtih (v 6 tekmah le 6 točk), a vseeno lahko pričakujemo dober medsebojni dvoboj.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Nekaj fotografij s srečanja si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer pa lahko celotno dogajanje v kategoriji mlajših dečkov spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top