skip to Main Content
Mlajši dečki so doma premagali Celje

V soboto je bila ponovno na vrsti nova tekma za naše najmlajše tekmovalne zmaje. Selekcije u-13 se je doma pomerila z ekipo iz Celja. Naši se v letošnji sezoni sicer držijo bolj spodnjega dela prvenstvene lestvice, a borbenosti ter želje jim ne moremo očitati. Tudi tokrat so pokazali borbeno igro in tokrat se jim je to obrestovalo.

Mreži sta na začetku nekaj časa mirovali, nato pa so čisto proti koncu naši le zadeli. Povedli so z 1:0. Vodstvo je bilo povišano takoj v drugi tretjini. 2:0 je bilo že lepo vodstvo. Ko pa so naši proti koncu druge tretjine še enkrat zadeli pa je izgledalo, da bo rezultat 3:0 morebiti že zadoščal za uspeh na današnji tekmi. In res je bilo tako.

V zadnji tretjini se sicer gostje iz Celja niso predali, vendar so naši dobro kontrolirali potek tekme. Videli smo še po en zadetek na vsaki strani, tako da se je tekma končala z našo zmago 4:1.

Naši so sicer, kljub zmagi ostali na 9. mestu, priložnost za nove točke pa bo že naslednji vikend, ko bo na sporedu zadnja tekma rednega dela. Gleda na to, da se bodo naši mladi zmaji pomerili z zadnjo uvrščeno Slavijo, imajo idealno priložnost, da se v prvi krog končnice uvrstijo z dvema zaporednima zmagama.

Ne glede na razplet, bodo naši uvršečni v predkrog končnice, ko se bodo med sabo pomerile ekipe s spodnjega dela lestvice. Prva tekma končnice bo na vrsti že 15. februarja.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Lestvico v kategoriji U-13 lahko spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top