skip to Main Content
Mlajši dečki so bili doma malce prekratki

V soboto 19. novembra je bila na vrsti nova tekma za našo selekcijo u-13. Tokrat so v Tivoli prišli hokejisti iz Kranja.

Naši so v letošnji sezoni doživeli nekaj višjih porazov in tudi tokrat smo pričakovali težko tekmo za naše. A tokrat so se naši zelo dobro borili. Prvi so sicer povedli gostje. izid 1:0 se je obdržal vse do konca prve tretjine.

Je pa do izenačevanje nato prišlo takoj v začetku druge tretjine. A gostje našim niso dopustili prevzeti pobude in sledila sta dva hitra zadetka kranjčanov. Izid je bil 3:1 za goste. A tudi naši na drugi strani niso dopustili, da gostje prevzamejo pobudo. Sredi druge tretjine so naši dosegli nov zadetek in s 3:2 je bila igra še povsem odprta. Tu pa so se vrata na eni in na drugi strani zaklenila. Do konca srečanja sta se ekipi trudili, a zadetkov ni bilo.

Rezultat 3:2 je odstal vse do konca druge tretjine, nato pa celo do konca tekme. Zmago so si na koncu vseeno priborili gostje. Je pa dobra igra lahko dobra popotnica za naše v nadaljevanju prvenstva. Naslednja tekma bo čez teden dni, ko naši odpotujejo v Celje.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Fotografije s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno lestvico v kategoriji u-13 spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top