skip to Main Content
Mlajši dečki se iz Beljaka vračajo s polnim izkupičkom

To soboto so naši mlajši dečki (u-13) nadaljevali s tekmami državnega prvenstva. Že to, da tekma ni odpadla je bila neke vrste zmaga. Namreč te dni se v različnih selekcijah kar vrstijo odpovedi in preložitve tekme. A kot rečeno, našim najmlajšim tekmovalnim zmajem je uspelo, da so vseeno odpotovali v Beljak.

Ekipa VSV v letošnji sezoni ni preveč konkurenčna večini ekipam, tako da smo nekako pričakovali novo zmago naših. A ta sama od sebe ne pride in mladi zmaji so se za zmago morali potruditi. Konec prve minute so naši zmaji že vodili z 1:0, a domači so izid kmalu izenačili. Nekaj časa je potem še trajala uvodna nervoza, a kmalu so prišli naši zadetki in do konca tretjine so naši zmaji ušli na vodstvo s 5:1. V začetku druge tretjine so domači izid sicer takoj znižali na 5:2 in nakazali, da bo tekma morebiti vsaj malce rezultatsko zanimiva, a zadetki naših so se kmalu začeli vrstiti naprej. Do konca tretjine so naši vodili že z 12:2. Na koncu tekme pa se je rezultat ustavil na 14:2.

Z zmago je bil zadovoljen tudi glavni trener Igor Beribak:Vesel sem, da smo tekmo sploh lahko odigrali. Na začetku sem moral naše igralce malce vzpodbuditi, saj so podzavestno mislili, da bo zmaga prišla sama od sebe, a kmalu je steklo in zasluženo smo zmagali.

Na preostalih tekmah je bil KAC z 10:2 boljši od Maribora, Slavija je z 10:5 premagala Celje, v derbiju kroga pa so Jeseničani doma s 6:4 premagali Bled. Naši zmaji tekmovanje nadaljujejo v sredo s tekmo, ki bi jo morali odigrati že pred dnevi. V Tivoli prihajajo Kranjčani. Tekma bo na voljo za ogled na našem YouTube kanalu. Vabljeni!

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Seznam igralcev s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji mlajših dečkov spremljate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top