skip to Main Content
Mlajši Dečki prestali še eno težko preizkušnjo

V soboto 12.11. je bil odigran nov krog državnega prvenstva selekcije U-12. V goste je prišla ekipa Team Zagreb, ki v letošnji sezoni prikazuje odlične predstave.

Ljubljančane na čelu s trenerjem Igorjem Beribakom je čakalo težko delo. Tekma se je pričela nervozno in v prvem delu smo videli enakovredno in borbeno igro na obeh straneh, z relativno malo priložnostmi in streli na gol. Ljubljančani so povedli prvi, vendar so gostje iz Zagreba kmalu izenačili. V prvem delu igre so imeli gostje tudi en strel več na vrata, kot domači zmaji.

Avtor: Mitja Pipan

Avtor: Mitja Pipan

V drugem delu igre pa je postopoma prišla do izraza ekipna igra Ljubljančanov in večja želja po zmagi. Zeleni so bili v tem delu igre vidno boljši, res pa je, da so zadeli zgolj enkrat, tako da se je tretja tretjina pričela s testnim rezultatom 2:1 za domače. Kot zanimivost omenimo dejstvo, da v prvih dveh tretjinah nismo videli niti ene izključitve (na obeh straneh)

V zadnjem delu igre so Ljubljančani stopnjevali svoj tempo in tekma je bila praktično odločena v dveh trenutkih. Prvi je sledil takoj na začetku tretje tretjine, ko so Ljubljančani že v manj kot minuti igre povišali rezultat na 3:1. Drugi pa je sledil sredi tretjine, ko je bil gostujoči igralec izključen in so domači po obleganju vrat gostov uspeli izkoristiti številčno prednost. Po tem rezultatu gostje niso več zmogli preobrata in tekma se je končala s končnih 5:1 za domače.

Avtor: Mitja Pipan

Avtor: Mitja Pipan

Čestitke igralcem za borbeno igro. Ljubljančani tako ostajajo neporaženi v letošnji sezoni, Zagrebčani pa so s 2.porazom malce izgubili stik s ožjim vrhom. Naslednji teden zmaje čaka še ena težka preizkušnja. V goste se odpravljajo na zgodnji sobotni obračun z ekipo Beljaka, ki ravno tako kot Zagrebčani v letošnji sezoni prikazuje odlične igre.

Zapisal: Vladimir Ban

Stanje na lestvici si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top