skip to Main Content
Mlajši dečki gostili Beograjčane

Danes 5.11 je bil odigran nov krog v Državnem prvenstvu za selekcijo U-12. V Tivoli je pripotovala ekipa SKHL Crvena zvezda. Ljubljančani v tej sezoni še ne poznajo poraza in so vodilni na lestvici, Beograjčani pa se držijo sredine lestvice (sicer z nekaj manj odigranimi tekmami).

Trener Igor Beribak je na tekmi zbral sedaj že utečeno ekipo, ki je zopet prikazala pravo borbo, veselje in znanje. Tekma je bila za razliko od perjšnjih malce manj polna zadetkov, je pa bila zato toliko bolj zanimiva.

Avtor: Mitja Pipan

Avtor: Mitja Pipan

V prvi tretjini so bili zeleni v premoči. Celotno tretjino so kontrolirali igro in na odmor odšli z zasluženimi 2:0.

V nadaljevanju so gostje hitro znižali na 2:1, vendar to igralce Olimpije ni zmotilo in igrali so svojo igro mirno naprej. Napadov in strelov na gol je bilo veliko. Strelci so bili sicer danes malce manj razpoloženi, a prišla je 19.minuta, kot so domači zadeli dvakrat v zgolj nekaj sekundah. Ekipa Olimpije je tako “pobegnila” na 4:1 in dvoma o današnjem zmagovalcu ni bilo več. Do konca tretjine so zeleni zadeli še enkrat in na zadnji odmor odšli s prednostjo 5:1

Avtor: Mitja Pipan

Avtor: Mitja Pipan

V zadnji tretjini so domači vseeno malce padli v tempu. Še vedno so se vrstili napadi in streli na vrata gostov, a mreža se do konca tekme ni več zatresla. Olimpija je torej zasluženo slavila s 5:1.

Gostja iz Beograda nadaljujejo “mini turnejo” v naslednjih dneh, ko bodo odigrali še kar nekaj tekem slovenskega državnega prvenstva. Igralce Olimpije pa naslednjo soboto čaka nov mednarodni obračun, saj v goste prihaja ekipa Team Zagreba, ki letos igra odlično in trenutno na lestvici zaseda 3.mesto. Vseeno se za dobro igro in uživanje zelenih na ledu ni treba bati, kar je ekipa letos že velikokrat dokazala.

 

Zapisal: Vladimir Ban

Stanje na lestvici si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top