skip to Main Content
Mlajši dečki doma ostajajo neporaženi

V soboto 7. decembra se je nadaljevalo državno prvenstvo v kategoriji mlajših dečkov. Naše zmaje je čakala domača tekma z ekipo HDD Bled. Ekipa HDD Bled v letošnji sezoni ni tako konkurenčna, kot je to denimo bila v prejšnji sezoni. Zato smo v današnji tekmi pričakovali nove 3 točke.

Seveda je potrebno prednost dokazati tudi na ledu in zmaji so točno to tudi storili. Že v takoj v začetku tekme je bil določen današnji zmagovalec. Že v prvih minutah tekme so namreč naši igralci dosegli kar 4 zadetke in poti nazaj ni bilo več. Napadi naših so se nato sicer malce umirili. Gostje so po izključitvi našega igralca celo znižali rezultat na 4:1. A preobrata v tekmi ni bilo.

Občasno so gostje prihajali do minut, kjer so bili enakovredni naši ekipi in občasno so gostje prihajali do nevarnih strelov. Nenazadnje so na današnji tekmi kar nekajkrat tudi zadeli. A prednost naših se je kljub temi vztrajno višala skozi celotno tekmo. Prva tretjina se je končala z rezultatom 5:1, druga z rezultatom 9:3, tekma pa se je končala z rezultatom 14:5. Olimpija je tako doma ostala neporažena.

Na preostalih tekmah je Zagreb premagal Celje z 10:7, Jesenice so premagale VSV z 8:5, HKMK Bled je z 12:1 premagal Maribor, KAC pa je s 6:3 premagal Triglav, čeprav je Triglav na začetku zadnje tretjine še vodil s 3:2. Za naše mlajše dečke sedaj sledi nekaj premora. Tekmovanje se za njih nadaljuje v soboto 21. decembra, ko odpotujejo v Beljak.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Seznam nastopajočih igralcev s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji mlajših dečkov spremljate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top