skip to Main Content
Mladinci uspešno prestali prvi ledeni test

Ekipa mladincev se je v soboto 11. avgusta odpravila na letošnjo prvo tekmovalno preizkušnjo. Fantje so odpotovali k ekipi KAC.

Tekma ni bila prvenstvena, je pa vseeno služila kot dober pokazatelj trenutnega stanja v ekipi, ki zaključuje prva dva tedna priprav.

Avtor: Simon Sojer

V letošnji sezoni mladince čaka pomembno mednarodno tekmovanje v INL ligi in po nekaj letih, ko smo pri Olimpiji zaradi manjka igralcev praviloma večino ekipe v tej kategoriji zapolnjevali z mlajšimi, lahko tokrat zopet večji del ekipe sestavljamo s pravimi letniki. S pravimi mladinci lahko ambiciozno vstopamo v sezono in tovrstne prijateljske tekme v zgodnem obdobju priprav so zelo koristne.

Ker ekipa v tej fazi še ni čisto popolna, sta se ekipi pridružila tudi dva mlajša igralca iz selekcije kadetov. Fantje so prikazali dobro igro in zmagali z rezultatom 3:2.

Avtor: Simon Sojer

Po tekmi je bil zadovoljen tudi glavni trener Ildar Rahmatullin: “Igrali smo dobro in zasluženo zmagali. Takšne tekme z ekipami, ki nastopajo v EBJL U-18 ligi v fazi priprav so zelo koristne in če bomo lahko, bomo pred pričetkom prvenstva organizirali še kakšno podobno tekmo.”.

Mladinci s prvenstvom pričnejo 16. septembra (gostovanje v Kranju), tako da je časa za treninge in pripravljene tekme še dovolj.

Nekaj fotografij z gostovanja si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer pa lahko dogajanje v ekipi mladincev spremljate na tej povezavi.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top