skip to Main Content
Mladinci tokrat doma niso bili uspešni

V četrtek 24. oktobra je bila na sporedu nova tekma naših mladincev. V Tivoli je prispela ekipa iz Kranja. Glede na malo boljše rezultate naših mladincev v letošnji sezoni ter glede na malce slabše rezultate sovrstnikov iz Kranja, smo pričakovali nove 3 točke, a žal se ni izšlo vse po načrtih…

Tekma se je pričela s hitrim tempom. To pa je bolj pomagalo gostom, ki so že po pol minute igre zadeli. Hiter zadetek gostov naših ni uspaval in ti so se želeli že takoj vrniti v igro. Sledilo je nekaj priložnosti, a izenačujoč zadetek je prišel na vrsto šele v 7. minuti. Podala sta Blaž Stipanič in Gregor Žeželj, zadel pa je Žiga Mehle. Po izenačujočem zadetku so naši igralci še bolj pritisnili na nasprotnikova vrata. Gostje so sicer občasno zapretili iz hitrih protinapadov, a pobuda je bila na strani naših igralcev. A novih zadetkov v prvi tretjini ni bilo in izid po prvem delu je ostal 1:1.

Druga tretjina se je pričela z izenačeno igro. Šele po nekaj minutah so pobudo ponovno pričeli prevzemati naši igralci. A tokrat so bili gostje zelo nevarni. Najprej so v protinapadu zadeli okvir vrat, nato pa je prišla 38. minuta. Gostje so izkoristili eno izmed svojih priložnostih in so z novim zadetkom ponovno prešli v vodstvo. 2:1 je bil tudi končni rezultat drugega dela igre.

Našim igralcem v zadnji tretjini ni preostalo drugega, kot da ponovno napadejo nasprotnikova vrata in to so tudi storili. Nekaj minut so vršili pritisk, nato pa se je pobuda ob naši izključitvi malce umiri. A je to bilo le “zatišje pred viharjem”. Ko so naši igralci zadrsali v polni postavi, so ponovno napadli in v 50. minuti je sledil zadetek za izenačenje. V napad je podal Alex Kepic, v napadu pa je po levi strani lepo prodrl in natančno zadel Tilen Kosmač. Naši igralci so začutili svojo priložnost, a žal so se izključitve na naši strani še kar nadaljevale, kar je onemogočilo, da bi prevzeli pobudo v igri. Nekaj teh izključitev so naši igralci zdržali, nato pa je prišla 54. minuta in gostje so ponovno prešli v vodstov. Po vodstvu gostov pa je nato sledila še ena izključitev na naši strani in nov zadetek gostov. Kar naenkrat so gostje prešli v vodstvo s 4:2. Do konca so bile še 4 minute. Časa je bilo sicer še kar nekaj, a ti hitri zadetki so našo igro kar malce podrli, tako da čisto takoj naši še niso krenili v nove napade. So pa uspeli ponovno pritisniti v zadnjih minutah. To je sicer zadostovalo za nov zadetek. V zadnji minuti ga je dosegel Žiga Mehle. A to je bilo tudi vse in tekma se je končala z zmago gostov 4:3.

Odigrana je bila še ena tekma in sicer so Blejčani premagali Mladost. Naši zmaji prvenstvo nadaljujejo v nedeljo s tekmo v Mariboru.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Fotografije s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Video posnetek tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji mladincev spremljate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top