skip to Main Content
Mladinci so v Zalogu dobili domačo tekmo

V nedeljo 20. novembra je bila na sporedu nova tekma za naše mladince. Tokrat so doma gostili ekipo Celja. Tekma je bila sicer odigrana v Zalogu, a vseeno so se naši počutili več ali manj kot doma. Glede na rezultate prejšnjih tekem, smo pričakovali nove 3 točke za našo ekipo.

Najprej je res izgledalo, da to ne bo prevelik problem. V prvi tretjini j sicer zadel le Jakob Pečnik, a z 19:9 v razmerju strelov na nasprotnikova vrata je bilo vidno, kdo ima pobudo. Podobna igra se je odvijala tudi v drugi tretjini, ko je v 36. minuti Jošt Žibert dosegel še drugi zadetek. Nato pa je sledilo nekaj minut slabše koncentracije. Gostje so to izkoristili in z dvema zadetkoma so izid kar naenkrat izenačili.

Naš trener Bojan Zajc je vzel minuto odmora in naše malce umiril. To je pomagalo, saj je še pred koncem tretjine lep zadetek z natančnim strelom s strani dosegel Urban Podrekar. Nato pa so se naši v zadnji tretjini ponovno zbrali tako kot je treba in tekmo zanesljivo pripeljali do konca. Videli smo še 3 zadetke na naši strani. Najprej sta zadela Martin Vahen in Ian Petronijevič Lepša. Čisto v zadnjih trenutkih tekme pa je zadel še Tay Petronijevič Lepša in tekma se je končala s 6:2.

S to zmago so naši obdržali vodstvo na prvenstveni lestvici. Bržkone pa bo tako ostalo tudi po naslednji nedelji, saj se naši mladinci takrat odpravljajo na pot k zadnje uvrščeni ekipi Beograd.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Video posnetek tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Celotno lestvico v prvenstvu u-19 lahko spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top