skip to Main Content
Mladinci so letošnjo sezono končali z zmago in tretjim mestom

V nedeljo 25. aprila je bilo na sporedu še zadnje dejanje naših mladincev v letošnji sezoni. Sezona se sicer z današnjim dnem še ne zaključuje, saj bo v naslednjih dneh na vrsti še finalni obračun med dvema najboljšima ekipama državnega prvenstva. A naših mladincev tam žal ne bo.

V zadnji tekmi so sicer zabeležili novo visoko zmago, a nekaj spodrsljajev sredi sezone jih je stalo višjega mesta. Glede na prikazano formo v zadnjih tednih bi si sicer lahko mislili, da bi se naši mladinci v končnici najmanj enakovredno kosali z najboljšimi ekipami, a žal je situacija nanesla, da letošnje končnice ne bo, tako da je 3. mesto naših fantov v rednem delu hkrati tudi njihova končna uvrstitev.

Na zadnji tekmi so se naši fantje pomerili s Triglavom. Domačin tekme je bil sicer Triglav, a ker v Kranju nimajo več ledu, se je tekma odigrala v Tivoliju. Ne glede na to, da tekma praktično ni odločala o ničemer, so jo naši zmaji vzeli resno. Že v prvi tretjini so povedli z 2:0. Dokončno pa so tekmo odločili sredi druge tretjine, ko so kar nekajkrat zaporedoma zadeli. Druga tretjina se je končala z rezultatom 8:1, končni rezultat pa je bil 9:2.

Na preostalih tekmah so Jeseničani doma premagali Maribor z 8:1 in so tako potrdili prvo mesto po rednem delu. V finalu se bodo pomerili z ekipo Slavije, ki je danes s 5:4 po izvajanju kazenskih strelov premagala Bled.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Video posnetek tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji mladincev spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top