skip to Main Content
Mladinci se iz Zagreba vračajo s polnim izkupičkom

Naši mladinci so v nedeljo 23.10 odpotovali v Zagreb. Kljub temu, da se na prvenstveni lestvici nahajajo čisto na vrhu, smo pričakovali težko gostovanje, saj je tudi ekipa iz Zagreba v letošnji sezoni pokazala dobre igre. Vseeno pa se je na koncu izšlo, tako kot smo si želeli….

Naši mladi upi so že v 8. minuti izkoristili prvo priložnost v igri z igralcem več. Zadel je Tay Petronijevič Lepša. Sledilo je nekaj izključitev na naši strani, tako da so domači lahko vsaj približno držali ravnotežje. Sicer so nato domači proti koncu tretjine izid celo izenačili, a vseeno so bili naši tudi že v prvem delu malce boljši nasprotnik.

Vseeno pa je bila tekma še naprej zanimiva. V začetku druge tretjine smo nato videli kar nekaj zadetkov. Najprej so povedli naši z golom Nika Sečena. Domači so takoj izenačili, je pa nato takoj Bruno Kuret naše popeljal v novo vodstvo s 3:2 in od tu naprej naši vodstva do konca tekme niso več izpustili iz rok. Še v isti tretjini sta Nik Sečen in Bruno Kuret dosegla nova zadetka in vodstvo naših je pred zadnjo tretjino znašalo že visokih 5:2.

V zadnji tretjini so naši dobro kontrolirali igro in rezultat. V 46. minuti je zadel še Jenko Val Enej. Do konca tekme pa smo videli še dva zadetka. Enega so dosegli domači, zadnjega pa je ponovno dosegel Nik Sečen in postavil končni rezultat 7:3.

Naši tako ostajajo na vrhu prvenstvene lestvice. Naslednja tekma pa jih čaka čez teden dni, ko v Tivoli prihaja ekipa iz Maribora.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno lestvico mladincev v tej sezoni spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top