skip to Main Content
Mladinci ostajajo na vrhu prvenstvene lestvice

V nedeljo 6. novembra je bila na vrsti nova tekma za naše mladince. Če bi gledali zgolj na lestvico, bi si mislili, da morebiti naše fante čaka malce lažje delo, saj je v Tivoli prispela ekipa Slavije, ki se nahaja na predzadnjem mestu prvenstvene lestvice. Vendar pa hkrati velja, da so ravno igralci Slavije pred tedni našim mladincem prizadeli, do sedaj, edini poraz. Želeli smo torej, da bodo tokrat naši mladi zmaji pokazali kdo ima letos boljšo ekipo in točno tako je tudi bilo…

Tako kot na prvi tekmi so tudi tokrat naši zmaji močno nastreljali goste. Skupno je bilo razmerje v strelih 42:22. Pomembno pa je bilo, da bodo naši strelci tudi učinkoviti. In bili so. Že v 2. minuti je za prvo vodstvo zadel Luka Banek. V 8. minuti pa je bil natančen še Mauro Zupanič in vse je kazalo na to, da se tokrat tekma vseeno ne bo obračala, tako kot se je pred tedni v Zalogu.

Tudi v drugi tretjini je bila premoč na naši strani. Zadel je še Martin Vahen in pred zadnjo tretjino so bili gostje praktično pred misijo “nemogoče”, da bi spreobrnili rezultat. In kmalu je bilo jasno, da je tekma odločena. V 43. minuti je za 4:0 zadel Ian Petronijevič Lepša. Sicer so nato zadeli tudi gostje, a do konca tekma so nato zadeli še Luka Banek, Tian Hebar in Nik Sečen, tako da so se naši lahko veselili zanesljive zmage 7:1.

S tem se je Olimpija ohranila na vrhu prvenstvene lestvice. Sedaj sledi 14 dni reprezentančnega premora, nove tekme pa bodo na vrsti po 16. novembru.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Video posnetek tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Lestvico v prvenstvu u-19 lahko spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top