skip to Main Content
Mladinci na prvi domači tekmi zabeležili zanesljivo zmago

V nedeljo 4. oktobra je bila na sporedu druga letošnja tekma naših mladincev. Na prvi tekmi so naši mladinci, kljub povečini dobri igri, doživeli grenak poraz na Jesenicah s 4:3. Tokrat so v Tivoli prispeli Kranjčani in naši zmaji so bili odločeni, da tekmo dobijo in se dokopljejo do prve zmage. To jim je uspelo z odliko…

Naši igralci so pritisnili že od vsega pričetka tekme. Prvih 10 minut je popolnoma pripadlo naši ekipi in to se je pokazalo tudi pri rezultatu. V začetku 11. minute so namreč naši fantje vodili že s 4:0. Zadetke so dosegli Martin Črepinšek (podaja Tian Hebar), Tay Petronijevič Lepša (podaja Jan Flajs), Gregor Žeželj (podaja Urh Ilič in Žiga Mehle) ter Jan Lan Matija (podaja Žan Flajs in Jan Flajs). In pri tem naš vratal Nal Kavčič zaresnega posredovanja sploh še ni imel. Po prvih 4 zadetkih se je igra razumljivo malce umirila, a pobuda je ostala na naši strani in gostje niso imeli skorajda nobene možnosti niti za znižanje rezultata, kaj šele da bi se recimo vrnili v igro.

Podobno mirno igro z našo pobudo smo gledali tudi v 2. tretjini. Tu smo videli še en zadetek zmajev. V 32. minuti je zadel Urh Ilič. In prav nič drugače ni bilo v zadnji tretjini. Takrat sta zadela še Tay Petronijevič Lepša (podaja Tian Hebar in Jan Flajs) ter Žan Flajs (podaja Jan Flajs in Luka Ogrinc). Rezultat je bil tako postavljen na 7:0, kar je bil tudi končni rezultat tekme.

Na preostalih dveh tekmah so Jeseničani zabeležili zmago v Mariboru z 2:1, Blejčani pa so bili doma boljši od Slavije s 7:4. Za naše mladince se tekmovanje nadaljuje v sredo, ko v Ljubljano prihajajo Mariborčani. Tekmo si boste lahko ogledali tudi na našem YouTube kanalu. Vabljeni k ogledu!

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Videoposnetek celotne tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji mladincev v letošnji sezoni spremljate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top