skip to Main Content
Mladi Zmaji uživali na Blejskem ledu

Nedelja 12.2 je prinesla nov turnir za Mlade hokejiste.

Selekcije U-8 in U-10 so se odpravile na Bled na turnir pod organizacijo kluba HK MK Bled. HK Olimpija je bila ponovno zastopana z dvema ekipama U-10 ter dvema ekipama U-8.

Igralka in igralci so se na dobro organiziranem turnirju dobro zabavali. V posamezne tekme so vstopili resno ter zagnano in veselja na ledu ni manjkalo. Tokrat so bile ekipe organizirane po letnikih. Po dogovoru z organizatorjem je bilo tako tudi pri večini drugih ekip, tako da so bile medsebojne tekme še toliko bolj zanimive. Trenerji Jure Vnuk, Rok Prusnik, Andraž Praprotnik ter Andraž Burazin so bili s prikazanimi igrami svojih varovancev zadovoljni.

Turnir je bil tudi prva preizkušnja za našega novega vratarja Luko Dolžana. Priložnost je dobro izkoristil in v nadaljevanju mu želimo še veliko dobrih obramb. Igralka in igralci Bled zapuščajo zadovoljni in z novimi lepimi spomini. Zmagovalci so ponovno vsi udeleženci turnirja.

Naslednje podobno srečanje slovenskih ekip bo organizirano v Ljubljani (točen datum še ni znan), s tem pa se tudi zaključijo slovenski turnirji HZS v sezno 2016/17 v letošnji sezoni. Na koncu sezone nato pridejo na vrsto še dodatni mednarodni turnirji. Obisk turnirja na Češkem za selekcijo 2007 ter obisk turnirja Fox cup v Mariboru na koncu sezone sta že dogovorjena. Za ostale turnirje, pa bodo datumi objavljeni na tej povezavi.

Zapisal: Vladimir Ban

 

Fotogalerijo ekipe U-10A si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U-10B si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U-8B si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top