skip to Main Content
Mladi hokejisti Olimpije so uspešno zaključili gostovanje v Beogradu

Pretekli vikend so naši najmlajši hokejisti izkoristili za pot na prvi letošnji turnir v tujini. Ekipa U-8 in U-10 se je udeležila turnirja Mirko Hoblus v Beogradu. Gre za tradicionalni mednarodni turnir, ki se ga naše ekipe dokaj redno udeležujejo. Na turnirju so sodelovale ekipe iz Srbije, Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine. Kot ponavadi je na turnirju sodelovalo tudi nekaj ekip deklic, kar je medsebojne dvoboje naredilo samo še bolj zanimive.

Avtor: Tomaž Šuštar

Tekme so se odvijale v ločenih kategorijah U-8 in U-10. Naše zmaje sta vodila trenerja Andraž Praprotnik ter Črt Snoj. Pot na turnir in nazaj ter celoten turnir je potekal v pozitivnem in sproščenem vzdušju. Za takšno vzdušje so še posebej poskrbeli starši in ostali spremljevalci, ki so bučno navijali in vzpodbujali naše mlade igralce. Ti pa so jim v zahvalo vrnili srčno in borbeno igro. Na koncu se je to pokazalo tudi na rezultatu, saj sta naši ekipi osvojili 1. in 3. mesto.

Foto: Tomaž Šuštar

Dvodnevni turnir je bil kar naporen in poln hokeja ter različnega dogajanja, a minil je hitro in naši najmljaši zmaji so že doma, kjer se pripravljajo na nove prihajajoče akcije. Že prva takšna akcija sledi 17. novembra, ko bo na vrsti nov turnir HZS.

Avtor: Tomaž Šuštar

 

 

Fotografije ekipe U-8 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije ekipe U-10 si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev ter razpored tekem si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top