skip to Main Content
Miklavž obiskal zmaje na Blejskem ledu – zapis s 1.dneva

V soboto 3.12 je bil odigran prvi dan Miklavževega turnirja, ki ga je organiziral HDD Bled. Organizatorjem je uspelo na Bled privabiti celo vrsto slovenskih ekip, ter tudi več ekip iz Srbije, tako da je bil vrvež na ledu res pravi.

HK Olimpija se je turnirja udeležila z dvema ekipama (U-8 in U-10), kjer so barve zelenih ločeno v soboto in nedeljo zastopali različni igralci.

Turnir ni bil tekmovalnega pomena, tako da sta trenerja Andraž Praprotnik in Rok Prusnik izkoristila prvi dan turnirja za trening in učenje določenih “hokejskih zakonitosti”, ki se jih otroci najbolj učinkovito zapomnejo in naučijo ravno v tekmah z drugimi ekipami.

Avtor: Uroš Cerjak

Avtor: Uroš Cerjak

Igralci so turnir na eni strani vzeli kot odlično zabavo na ledu, hkrati pa so se, tako kot ponavadi, resno zavzeli za vsako tekmo posebej. Včasih na led stopijo manj zbrani, včasih bolj zbrani, a nikoli jim ni vseeno kako se posamezna tekma konča in vedno želijo pokazati vse kar znajo.

vlcsnap-2016-12-04-08h00m56s851

Med odmori so se igralci ponovno sproščeno zabavali v garderobi ter na srečelovu. Na vrsto je prišlo tudi sladkanje s pravimi Blejskimi kremšnitami. Za posebno presenečenje je na koncu poskrbel še Miklavž, ki je obiskal garderobo zelenih in igralce dodatno pozdravil in z malenkostmi tudi obdaril.

Avtor: Uroš Cerjak

Avtor: Uroš Cerjak

Ekipi sta pokazali dobro igro in igralci so kar uspešno povzeli glavna sporočila, ki sta jih trenerja poudarila med turnirjem, tako da je bil prvi dan turnirja tudi po hokejski plati zelo uspešen.

Za nami je tako lep in uspešen hokejski dan in verjamemo, da bo tako tudi naslednji dan, ko bodo barve zelenih na 2.dnevu turnirja zastopali preostali igralci.

Zapisal: Vladimir Ban

Fotogalerijo ekipe U8 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo ekipe U10 si lahko ogledate na tej povezavi.

 

 

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top