skip to Main Content
Miklavž je obiskal najmlajše hokejiste na Bledu

Ta vikend je na Bledu potekal tradicionalni hokejski turnir najmljaših selekcij. Turnij je potekal v organizaciji kluba HDD Bled. Na njem so nastopile tudi ekipe iz tujine. Turnir pa je bil poseben tudi po tem, da je najmaljše hokejiste na turnirju obiskal Miklavž.

Avtor: Mitja Šefman

HK SŽ Olimpija se je na turnirju predstavila z dvema U-8 in dvema U-10 ekipama, kjer sta prvi ekipi U-8 in U-10 nastopili na prvem dnevu turnirja, drugi ekipi pa na drugem dnevu turnirja.

Šlo je za nekakšen mini vrhunec sezone za najmlajše, vsaj kar se tiče prvega dela sezone. Sicer ne v tekmovalnem smislu, saj turnir ni bil naravnan tekmovalno in se rezultati niso niti beležili. To pa seveda ne pomeni, da na posameznih tekmah ni manjkalo borbenosti in srčnosti.

Avtor: Tomaž Šuštar

In ravno to so tiste vrline, ki so naše trenerje zanimale. Ekipe so na tem turnirju vodili Rok Prusnik, Andraž Burazin, Andraž Praprotnik ter Črt Snoj. Poleg trenerjem pa gre za dobro počutje naših najmlajših zahvala tudi tehničnim vodjem in vsem staršem, ki so za ta prispevek prispevali svoje fotografije.

Turnir so vsi naši hokejisti odlično izkoristili in prikazali sebi, staršem in trenerjem vse kar znajo. Če zraven štejemo še Miklavževa darila, je bil seveda vikend popoln.

Avtor: Valentin Areh

Veliko počitka pa najmlajši ne bodo imeli. Že prihajajoči vikend jih namreč čaka še večji vrhunec tega dela sezone. V Ljubljani bo namreč potekal 13. tradicionalni Zmajčkov turnir.

 

Seznam nastopajočih igralcev po posameznih ekipah si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije ekipa U-10 s sobote si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije ekipa U-8 s sobote si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije ekipa U-10 z nedelje si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije ekipa U-8 z nedelje si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Zapisal: Vladimir Ban

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top