skip to Main Content
Maskota HK SŽ Olimpija: zmaj Paki

Paki je najboljši hokejist med zmaji. Domuje v ljubljanski Hali Tivoli, kjer budno spremlja vse hokejiste, ki se kalijo na ledni ploskvi. Čeprav je doma v najlepšem mestu na svetu – Ljubljani, se naokoli rad zapelje tudi s Slovenskimi železnicami.

Paki je dobrosrčen zmaj, ki si kot nadobuden hokejist rad ogleda hokejske tekme v Tivoliju in prav verjetno je, da ga bomo videli na večini tekem naše članske ekipe. Kot odličen gostitelj bo poskrbel, da se bodo na tekmah vsi dobro počutili, še posebej pa bo spodbujal svojo domačo ekipo. Veseli se vsake tekme in se rad druži ter fotografira z vsemi hokejskimi navijači.

Paki iz svojih prostorov v Hali Tivoli budno spremlja tudi treninge mladih hokejistov in njihove ostale aktivnosti, saj prisega na vrednote, kot so igra, znanje in spoštovanje. Tudi če ga ne vidite, je vedno tam. Ker je vedno dobre volje, hokejistom vseh generacij pomaga s spodbudo in dodatno motivacijo. Prisega na fair-play, pozitiven odnos do sebe, soigralcev, trenerjev in vseh ostalih udeležencev v športu. S svojo prisrčnostjo ga imajo radi tako otroci kot odrasli.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top