skip to Main Content
Malčki v dresih Celja z borbeno igro zadovoljni zapuščajo Zagreb

Torek 24.1 je prinesel zaostalo tekmo državnega prvenstva za ekipo HK Celje v selekciji U-12. Za ekipo HK Celje v letošnji sezoni nastopa tudi nekaj naših Malčkov.

Avtor: Rok Rakun

Celjani so se tokrat odpravili v Zagreb. Bolezni in tekmovanje na šolski dan je zdesetkalo Rumene, tako da je na pot odpotovalo zgolj 10 igralcev in vratar. Med našimi sta se tekme udeležila:

  • Alex Sedej Šebenik
  • Bor Rakun

Avtor: Rok Rakun

Alex si v zadnjih tekmah uspešno nabira prve izkušnje s tekem državnega prvenstva in prikazuje vedno boljše igre. Bor pa je med Celjani že pravi “veteran” in skozi celotno sezono postaja eden izmed stebrov igre Rumenih. Mlada in mala četica iz mesta Grofov se je favoriziranim Mladcem iz Zagreba uspešno postavila po robu. Odlični Zagrebčani so sicer na začetku tekme hitro povedli s 5:0, tako da po koncu tretjine verjetno dvomov o zmagovalcu ni bilo več. A borbeni Celjani so v Zagreb prišli igrat hokej in niso dopustili, da bi se tekma razvila v pravo goliado. Druga tretjina se je tako končala neodločeno z rezultatom 1:1, tretja pa prav tako neodločeno z rezultatom 2:2. Skupna zmaga domačih z 8:3 je bila popolnoma zaslužena, a velike čestitke za zelo dobro igro in borbo si zaslužijo tudi Celjani.

Avtor: Rok Rakun

Čestitke Zelenim, Rumenim in Modrim za prikazan hokej. Naši Malčki dokazujejo, da je bila odločitev o sodelovanju s Celjani z Olimpijini igralci letnika 2007 pravilna. Malčki so se veliko naučili in prav gotovo bodo te izkušnje zelo pripomogle v nadaljnjem razvoju mladih hokejistov.

Avtor: Rok Rakun

Redni del državnega prvenstva gre počasi h koncu. Celjani imajo do konca še 4 tekme in so več ali manj zasidrani na 10.mestu, kar pomeni 7. izhodiščno mesto za končnico. Nasprotnik Celjanov v končnici bo tako zelo verjetno ekipa HK MK Bled.

 

Zapisal: Vladimir Ban

Stanje na lestvici si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top