skip to Main Content
Malčki v dresih Celja blizu nove zmage

Sobota 21.1 je prinesla tudi nov delovni dan za Zelene Malčke, ki nastopajo v dresih Celja.

Tokrat so na tekmi v Celju, kjer je v goste prišla ekipa Slavije Junior nastopili

  • Jerner Cerjak
  • Ian Petronijevič Lepša
  • Julijan Huč
  • Alex Sedej Šebenik
  • Bor Rakun

Avtor: Tina Lepša

V letošnji sezoni sta se ekipi enkrat že srečali in takrat so bili po borbeni igri boljši Celjani s 5:4. Borbeno igro na obeh straneh smo videli tudi danes.

Mladi igralci Celja so se pogumno postavili po robu igralcem Slavije in prvi so povedli ravno Celjani. Ekipi sta se nato v prvi tretjini izmenjavali v vodstvu. Konec tretjine so v vodstvu 3:2 pričakali domači igralci.

V nadaljevanju je športna sreča žal malce zapustila borbene Celjane in igralci Slavije so prišli do vodstva 6:3. Na koncu smo nato videli še po en zadetek na vsaki strani, tako da se je srečanje končalo s končnim izidom 7:4.

Avtor: Tina Lepša

Igralke in igralce obeh ekip so pokazali borbeno igro, polno želje po dobrem rezultatu, tako da čestitke igralkam in igralcem obeh ekip.

Zmaga ekipe Slavije Junior pomeni, da so Celjani žal ostali na prvenstveni lestvici na 10.mestu s 6 točkami z malo možnosti, da dohitijo ekipe pred njimi (9.mesto s 15 točkami zaseda ekipa Maribora).

Vseeno pa bo na voljo še nekaj tekem, kjer bodo lahko mladi igralci v rumenih dresih ponovno pokazali kaj znajo. Naslednja priložnost bo že v torek, ko se rumeni odpravljajo na gostovanje v Zagreb odigrat prestavljeno tekmo iz prejšnjih tednov.

Zapisal: Vladimir Ban

Stanje na lestvici si lahko ogledate na tej povezavi

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top