skip to Main Content
Letošnjo sezono so tudi mladinci pričeli z zmago

V nedeljo 18. septembra so svojo prvo letošnjo prvenstveno tekmo odigrali naši mladinci. Po sobotnem uvodu kadetov, je sledila še nedeljska tekma mladincev.

Tudi pri mladincih je nasproti stala ekipa iz Celja, le da je tokrat potekala v Tivoliju. Naši mladinci so upravičili vlogo favorita in so zanesljivo zmagalo.

Že v 8. minuti so naši po zadetkih Jakoba Pečnika in Taya Petronijevič Lepše vodili z 2:0. Tudi na sploh so bili naši bolj nevarni in bolj napadalni od nasprotnika. Razmerje v strelih je bilo v prvi tretjini kar 10:4 za naše. Vendar se gostje niso kar tako prodali. Sredi prve tretjine so gostje dobili priložnost za protinapad po naši napaki v napadu in izid je bil znižan na 2:1. To je bil tudi končni izid prve tretjine.

Vendar pa je bil rezultat v našo korist popravljen kmalu v uvodu v drugo tretjino, ko se je tekma praktičn odločila. Videli smo 3 naše hitre zadetke. Najprej je Tian Hebar povišal na 3:1, nato pa je Nik Sečen z dvema zadetkom povišal še na 5:1. To pa je bil tudi končni rezultat tekme. Naši so sicer prevladovali tudi v drugi polovici tekme, vendar zadetkov ni bilo.

Na preostalih tekmah so Kranjčani s 5:3 premagali Maribor, Slavija pa je po uvodnem vodstvu izgubila srečanje na Jesenicah z 2:1. Naši mladinci s tekmovanjem nadaljujejo naslednji vikend s tekmo v Kranju.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Video posnetek tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji mladincev spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top