skip to Main Content
Končno prva domača tekma v AHL!

Končno bo tudi ekipa naših zmajev stopila na domači led. V nedeljo, 23. septembra, ob 17.30 bo prva domača tekma v Alpski hokejski ligi v novi sezoni, ki jo vsi – hokejisti in hokejski navdušenci – že težko pričakujemo.

Naši fantje so sezono začeli dobro. V začetku septembra so osvojili prvo uradno lovoriko – Pokal Slovenije 2018. Ligaško tekmovanje pa so začeli z zmago in porazom. A kar je najpomembneje: obljubljajo nam dober hokej in boj za vsak kos ledu, kar sta dovolj velika razloga, da jih vsi skupaj podpremo s tribun.

V Tivoliju se nam obeta pravo nedeljsko družinsko popoldne, saj se bodo med pavzami predstavili mladi umetnostni drsalci. Svoje znanje pa bodo pokazali tudi naši najmlajši hokejisti iz hokejske šole, kamor cel september vpisujemo nove člane. Lahko pa tudi obiščete trening hokejske šole in si ga ogledate v živo.

Zaradi pomanjkanja parkirnih mest v Tivoliju priporočamo nakup vstopnice v predprodaji (povezava na nakup). Ta vam namreč omogoča brezplačen prevoz z LPP tri ure pred tekmo in tri ure po njej.

Vabljeni na nedeljsko športno popoldne!

Kdaj: 23. september, ob 17.30

Kdo: HKSŽ Olimpija vs. Hockey Milano Rossoblu

Kje: Hala Tivoli

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top