skip to Main Content

Vadnina

Letna vadnina znaša 990,00 EUR oziroma 495,00 za drugega/tretjega otroka. Vadnino lahko plačate tudi v 11 mesečnih obrokih na podlagi izdanega računa. Vključuje sodelovanje pri vseh aktivnostih (najmanj 2-3 treningi tedensko na ledu in vsaj 1 dodatni trening “na suhem” – praviloma v telovadnici osnovne šole Spodnja Šiška). Pri hokej šoli vadnine ne plačate za prvi tekoči mesec vpisa, ki šteje kot preizkusni mesec. Treningi za posamezno sezono potekajo od začetka ali sredine avgusta (odvisno od starostne kategorije) do konca šolskega leta naslednjo leto. Julija smo na počitnicah.

Letna članarina

Vsak igralec je tudi član HK Olimpija. Za igralce, mlajše od 15 let, je letna članarina 10,00 EUR, vsi starejši od 15 let pa plačajo 20,00 EUR. Članarino obračunamo skupaj z vadnino, običajno v spomladanskih mesecih. Član hokejskega kluba lahko postane tudi druga oseba, ki izpolni pristopno izjavo, sprejme Statut društva in je pripravljena delovati v skladu s pravili društva in plačevati letno članarino. Podrobnosti glede postopka včlanitve lahko preberete v meniju “statut kluba”.

O sprejemu v članstvo odloča upravni odbor.

Nakup opreme

Podrobnosti glede potrebne opreme so navedene v zavihku “kaj potrebujem”. Klub se zaveda, da je vsak dodatni strošek za starše lahko problematičen, zato ima klub na voljo začetne komplete oprem, ki jih nudi v brezplačno izposojo za prvo leto treniranja.

Izposoja opreme iz skladišča

Poleg začetnih kompletov za najmlajše, klub omogoča tudi (trajno) izposojo rabljene opreme za starejše igralce.

Kako poteka delo v hokejski šoli?

V hokej šolo vpisujemo otroke od 4. leta dalje. Hokejska šola je začetna stopnja razvoja hokejskih igralcev, namenjena je prvim 2-4 letom učenja drsanja. V hokej šolo redko vpisujemo otroke po 9. letu.

Otroci imajo do 3 treninge na ledu in 1 trening izven ledu tedensko (praviloma v telovadnici osnovne šole Spodnja Šiška, Gasilska cesta 17 v Ljubljani). Starejši kot so otroci, bolj pomembna je tudi redna prisotnost na treningih, saj bodo tako hitreje napredovali v športnem razvoju.

Starši pripeljejo otroke na trening praviloma 20-30 minut pred začetkom treninga.

Treningi potekajo 60 minut. Na ledu so otroci največkrat razdeljeni v različne starostne in kakovostne skupine.

Otrokom v garderobi pomagajo tehnični vodje ekipe (oblačenje, zavezovanje drsalk). Zaradi velikega števila otrok pa je dobrodošla tudi pomoč staršev. V klubu promoviramo samostojnost in tako otroke zelo hitro navajamo na samostojno oblačenje opreme, vendar so določeni deli opreme (vezalke, ipd.), pri katerih bo otrok še nekaj časa rabil pomoč.

Urniki so objavljeni na spletni strani, običajno ga objavljamo ob četrtkih za naslednji teden.
Žal pa urniki niso stalni, saj treningi potekajo v ledeni dvorani v Tivoliju, kjer se prilagajamo
članskim tekmam in drugim aktivnostim. V klubu se trudimo, da bi bilo teh sprememb čim
manj.

Vsak teden (predvidoma ob četrtkih) objavimo urnik za naslednji teden.

Vljudno vabljeni k ogledu naslednjega treninga hokej šole v Tivoliju!

Vpis v hokejsko šolo poteka v pisarni HK Olimpija vsak delovni dan med 8:00 in 15:00.

  • Ob prvem obisku treninga se oglasite pri trenerju, ki si bo zapisal otrokove osnovne podatke: ime in priimek ter datum rojstva
  • Otrok lahko prvi mesec obiskuje treninge hokej šole brezplačno. Do konca prvega meseca pa izpolnite PRISTOPNO IZJAVO, ki jo najdete na tej povezaviProsimo vas tudi, da jo pred podpisom natančno preberete. (ob vpisu se priporočamo tudi za dovoljenje da vam mesečne račune posredujemo v e-obliki. Izjavo “e-računi soglasje” si lahko natisnete na tej povezavi.)
  • Izpolnjeno pristopno izjavopošljite v klubsko pisarno na [email protected] ali jo izročite trenerju.  Ob podpisu pristopne izjave otrok postane ČLAN HK OLIMPIJA.

Za vsa morebitna vprašanja  nas lahko pokličete v klubsko pisarno  na  01/232 2318, nam pišete na info@hkolimpija ali vprašate trenerje hokej šole.

Back To Top