skip to Main Content

Vadnina

Mesečna vadnina znaša 72,00 EUR in se plačuje 12 mesecev v letu. Vključuje sodelovanje pri vseh aktivnostih (najmanj 2-3 treningi tedensko na ledu in vsaj 1 dodaten trening “na suhem” – praviloma v telovadnici osnovne šole v Spodnji Šiški). Pri hokej šoli vadnine ne plačate za prvi tekoči mesec vpisa, ki šteje kot preizkusni mesec. Treningi za posamezno sezono potekajo od začetka ali sredine avgusta (odvisno od starostne kategorije)  do konca šolskega leta naslednjo leto. Julija smo na počitnicah.

Letna članarina

Vsak igralec je tudi član HK Olimpija. Letna članarina znaša 10,00 EUR za igralce mlajše od 15 let in 20,00 EUR za vse starejše. Članarino obračunamo skupaj s februarsko vadnino. Član hokejskega kluba lahko postane tudi katerakoli druga odrasla oseba in tako aktivno sodeluje v delovanju kluba. Letna članarina za odrasle osebe znaša 20,00 EUR. Podrobnosti glede postopka včlanitve pa lahko preberete v meniju “statut kluba”. (POVEZAVA NA STATUT KLUBA)

Nakup opreme

Podrobnosti glede potrebne opreme so navedene v zavihku “kaj potrebujem”. Klub se zaveda, da je vsak dodatni strošek za starše lahko problematičen, zato ima klub na voljo začetne komplete oprem, ki jih nudi v brezplačno izposojo za prvo leto treniranja.

Izposoja opreme iz skladišča

Poleg t.i. start-up kompletov za najmlajše, klub omogoča tudi (trajno) izposojo rabljene opreme za starejše igralce.

Back To Top