skip to Main Content
Kadeti žal niso uspeli priti do novih točk v Zalogu

Danes v soboto 22.10 je bil na sporedu nov krog tekmovanja v državnem prvenstvu za selekcijo U-16. Ljubljančani so se odpravili v Zalog. Ekipa HK Slavije Junior je letos zelo čvrsta in že pred tekmo so na lestvici zasedali mesto pred Ljubljančani.

Ljubljančani so sicer v zadnjih kolih popravili učinkovitost, vseeno pa je bilo pričakovati težko tekmo.

Tekma je bila v prvem delu izenačena. Takšen je bil tudi rezultat na koncu prve tretjine – 1:1. Za Ljubljančane je zadel Sojer, po podaji Stipaniča.

AVtor: Drago Čigon

V drugem delu pa je zbranost in učinkovitost Ljubljančanov popustila in domačini so povečali prednost na 3:1.

V zadnjem delu igre so se sicer Ljubljančani ponovno zbrali in sredi tretjine znižali rezultat na 3:2 (zadetek Kosmač, po podaji Koncilje), vendar je bilo to premalo.

Na koncu so slavili domačini. Razmerje v strelih je bilo 45 proti 29 za domačine, vendar trener Ildar Rahmatulin vseeno ni bil zadovoljen z minimalnim porazom: “vseeno igra ni bila slaba in to tekmo bi morali zmagati. Enostavno se nam določene stvari niso poklopile”.

S to zmago je ekipa Slavije “ušla” proti vrhu lestvice, Ljubljančani pa ostajajo “prikovani” v sredino lestvice.

V naslednjem krogu Ljubljančani doma gostijo ekipo Jesenic, ki v letošnji sezoni kaže zelo dobre igre in trenutno tudi vodi na lestvici. Tekma bo v soboto 29.10 v Tivoliju.

Zapisal: Vladimir Ban

Stanje na lestvici si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top