skip to Main Content
Kadeti v Zalogu niso bili uspešni

V soboto 14. januarja je bil na vrsti nov krog v drugem delu državnega prvenstva u-17.

Naši kadeti so “odpotovali” v Zalog. Slavija se je sicer pred tekmo nahajala na zadnjem – četrtem mestu zgornje skupine drugega dela prvenstva. A naši so v Zalog prišli z malce okrnjeno postavo in to se je na koncu tudi poznalo.

V tekmi so sicer naši kadeti sprožili na domača vrata več strelov. To je veljalo za vse tretjine. A v vsaki tretjini so po en zadetek dosegli domači in to je bilo dovolj za njihovo zmago. Po prvi tretjini je bil rezultat 1:0. Sredi druge tretjine je izid izenačil Ognen Janev, a domači so kmalu ponovno prišli v vodstvo. V zadnji tretjini so naši poizkušali izid izenačiti, a v 57. so gol odločitve dosegli domači. Do konca je sicer ostalo še nekaj minut, a naši kadeti danes niso imeli moči ter možnosti za preobrat, tako da je zmaga ostala doma. Končni rezultat je bil 3:1.

Tako so končane 3 tekme drugega dela državnega prvenstva. Po treh tekmah se naši zmaji nahajajo na četrtem mestu, kar vsekakor ni to kar so si pred drugim delom želli. Do konca rednega dela prvenstva sledijo še 3 tekme. Prva bo na vrsti že naslednjo soboto, ko v Tivoli prihajajo Jeseničani.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Statistiko s tekme si lahko ogledat na tej povezavi.

Lestvico drugega dela rednega dela si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top