skip to Main Content
Kadeti so svojo tekmo odigrali že čez teden

V torek 11. oktobra je bila na sporedu nova tekma naših kadetov. Namesto čez vikend, so Mariborčani prispeli v Tivoli že čez teden. Naši kadeti v letošnjem prvenstvu naskakujejo vrh prvenstvene lestvice, ekipa Maribor pa v uvodnih krogih ni bila preveč uspešna. Pričakovali smo torej, da bi danes točke morale ostati doma in točno tako se je tudi zgodilo.

Naši igralci so prevladovali skozi celotno tekmo. Že v začetku sta zadela Tevž Žibert ter Ian Petronijevič Lepša, tako da je gostujoči trener moral že v 9. minuti vzeti minuto odmora, da je svoje varovance malce “zbudil”. Ti so res nato pričeli igrati malce bolj zavzeto, a to naših napadov ni zaustavilo. Do konca tretjine je zadel še Joc Bukovec in tekma je bila z rezultatom 3:0 skorajda odločena že v prvi tretjini.

Podobna igra se je nadaljevala tudi v naslednjih tretjinah. Tudi v drugi tretjini sta zadela Tevž Žibert in Ian Petronijevič Lepša. Še en zadetek pa je prispeval Jure Železen in vodstvo naših se je povišalo na 6:0. V zadnji tretjini pa je nato zadel Gaber Belec Poženel, svoj tretji zadetek pa je prispeval še Tevž Žibert in tekma se je končala z rezultatom 8:0.

Sedaj naše kadete čaka nekaj počitka. Nova tekma je na vrsti šele 22. oktobra, ko v Tivoli prihajajo Celjani.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Video posnetek tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top