skip to Main Content
Kadeti so po krajšem premoru ponovno odigrali tekmo in to zelo uspešno

V torek 12.novembra, se je za selekcije U-17 končal reprezentančni premor. Na vrsti so bile nove prvenstvene tekme in igralci Olimpije so se odpravili v Kranj. Ekipa iz Kranja v letošnji sezoni ne blesti. Sodijo v tisti spodnji del lestvice in naši zmaji so imeli lepo priložnost, da z novimi točkami ohranijo stik z vrhom.

To se je tudi zgodilo. Na prvi zadetek zmajev na tekmi nismo dolgo čakali. Še pred koncem 2.minuter sta Nik Sečen in Anže Žeželj podala Martinu Vahenu za prvo vodstvo na tekmi. In seveda to vodstvo zmaji do konca tekme niso izpustili. V 5. minuti je Olimpija vodila že z 2:0, ob koncu prve tretjine pa je vodstvo znašalo že 4:0.

Podobno sliko smo videli v 2. tretjini. Ta se je na koncu končala z rezultatom 7:0 za naše zmaje. Tekma pa se je končala pri rezultatu 9:1..

Danes je bila odigrana le še ena tekma. Blejčani so zmagali v Beljaku. Bo pa nekaj tekem na vrsti še v naslednjih dneh. Sicer pa naši igralci tekmovanje nadaljujejo v soboto 16. novembra, ko v Tivoli prihaja Maribor.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji kadetov spremljate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top