skip to Main Content
Kadeti so na Jesenicah visoko premagali domačine

V soboto 10. oktobra je bila na vrsti nova tekma naših kadetov (u-17). Odpravili so se na Jesenice. Seveda so večni derbiji vedno zanimivi, ne glede na starost selekcije. A v kategoriji u-17 so naši zmaji letos vseeno pokazali bistveno več in tudi danes na Jesenicah se je kmalu videlo, da tekma ne bo preveč zanimiva…

Že v 4. minuti smo videli prvi zadetek za naše zmaje. Kmalu pa so nato prišli na vrsto dodatni zadetki in še pred koncem prvem tretjine so naši zmaji vodili že s 4:0. Podobna prevlada se je nadaljevala tudi v 2. tretjini, kjer so naši v 24. minuti vodili že s 6:0. Sledila je menjava vratarja v domačih vrstah, kar pa ni vplivalo na potek tekme. Naši igralci so bili enostavno boljši nasprotnik. Do konca druge tretjine je bilo vodstvo povišano že na 8:0. Tekma pa se je nato z nekaj več izključitvami v zadnji tretjini končala z zmago naših z 11:1.

V času pisanja tega prispevka, ostale tekme še niso bile odigrane. So se pa naši igralci z novo zmago zavihteli med vodilne ekipe na lestvici. Tekmovanje se za naše kadete nadaljuje v soboto 17. oktobra, ko v Tivoli prihaja VSV, ki letos kaže zelo dobre igre. Zanimivo tekmo si boste lahko ogledali v živo tudi na našem YouTube kanalu. Vabljeni!

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji kadetov v letošnji sezoni spremljate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top