skip to Main Content
Kadeti so doma zanesljivo zmagali

V soboto 16. oktobra je bila na sporedu nova tekma v tekmovanju IHL u-17. Tokrat je v Tivoli prispela ekipa iz Zagreba. Zagrebčani so v letošnji sezoni še brez osvojene točke in naše zmaje je čakalo vsaj na papirju malce lažje delo.

Zato so se naši zmaji predstavili z malce mlajšo ekipo. Kar nekaj igralcev je dobilo svojo prvo priložnost v kategoriji u-17.

To je tekmo naredilo malce bolj izenačeno, a kljub temu so naši igralci tekmo mirno in zanesljivo pripeljali do nove zmage. Že v prvi tretjini je bilo vse več ali manj jasno. Videli smo 4 zadetke. Dva je dosegel Jan Petelinkar, po enega pa Filip Rogač ter Gaber Belec Poženel in naši zmaji so se na prvi odmor odpravili z zanesljivim vodstvom 4:0.

Dokončno so naši zmago potrdili v drugi tretjini, ko sta Martin Rožič ter Jaka Modic Ščavničar povišala na 6:0. Tu pa so se naši zmaji malce zaustavili. Gostje so to izkoristili in tekmo naredili v rezultatskem smislu malce bolj sprejemljivo. Novih zadetkov naših do konca srečanja ni bilo več, gostje pa so zadeli dvakrat. Seveda pa za preobrat pravih možnosti ni bilo in naši mladi zmaji so se lahko veselili zmage 6:2.

Naslednja tekma naše kadete čaka čez teden dni, ko gostujejo v Zalogu.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Nekaj fotografij z dogodka si lahko ogledate na tej povezavi.

Video posnetek celotne tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer pa lahko spremljate celotno dogajanje v kategoriji kadetov v letošnji sezoni na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top