skip to Main Content
Kadeti so doma zabeležili zanesljivo zmago

V torek 16.oktobra je bila na sporedu nova tekma naših kadetov. V Tivoli je pripotovala ekipa iz Celja. Glede na videne igre in rezultate v letošnji sezoni smo za naše zmaje pričalovali malce lažjo tekmo. In res je bilo tako.

Prvi zadetek je za naše igralce že v 24 sekundi igre dosegel Karlo Marinkovič. To je naše igralce dodatno sprostilo in v nadaljevanju so brez večjih problemov uspeli obvladovati pritisk in pobudo. Naši igralci so tako že ob koncu prve tretjine vodili s 5:0. Malce bolj ležerno so zmaji odigrali drugo tretjino. Sicer so v tem delu igre prvi dosegli zadetek, a nato je z dvema hitrima zadetkoma iz protinapadov Celje kar naenkrat zmanjšalo rezultat na 6:2. Seveda to ni bil začetek preobrata. Naši zmaji so se ponovno zbrali in pobuda ni prešla iz njihovih rok. Do konca tretjine so naši igralci vodstvo povišali na 7:2, do konca tekme pa so zadeli še kar nekajkrat. Končni rezultat je obstal na 13:3.

Na preostalih tekmah je bilo najbolj zanimivo na Bledu. Blejčani so vodili že s 4:0, nato pa so Jeseničani prišli do izenačenja na 4:4. V podaljšku pa so nato dve točki vseeno odnesli Blejčani. Maribor je s 5:3 premagal Zagreb,  VSV je s 7:1 premagal Triglav, Slavija pa je s 5:2 premagala KAC.

Prvenstvo se za naše zmaje nadaljuje v soboto, ko je na vrsti tekma v Kranju.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Video posnetek tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji kadetov spremljate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top