skip to Main Content
Kadeti odpotovali na turnir Rookie Cup 2017

Liga Erstebank poleg ligaških tekmovanj za selekcije U-18, U-20 ter Člane organizira tudi Rookie Cup 2017.

Gre za tekmovanje v selekcijah U-16 in predstavlja nekakšno predtekmovanje za višje selekcije, ko so organizirana ligaška tekmovanja.

Na turnir Rookie Cup so uvrščene tudi 3 najboljše Slovenske ekipe v selekciji U-16. Seveda je med njimi tudi HK Olimpija. Tekmovanje se organizira v okviru 4 turnirjev. Prvi turnir je pred tedni že potekal v Sarajevu. Druga dva potekata ta vikend, zadnji pa poteka od 13.aprila naprej.

Na vsakem turnirju sodelujejo po 4 ekipe. Ekipe prihajajo iz Italije, Madžarske, Nemčije, Slovenije, Avstrija, Hrvaške in Bosne in Hercegovine. Gre za zelo zanimivo, kvalitetno in atraktivno tekmovanje.

Avtor: European Rookie Cup FB profil

Zmagovalci 4 turnirjev se uvrstijo na glavni turnir, ki se bo 20.aprila organiziral na Madžarskem.

Ekipa HK Olimpija se je odpravila na turnir v Villach, kjer poleg domačinov nastopata še ekipi Sapa Fehervar ter Munchen. Ravno slednji so prvi nasprotniki naših. Tekma se bo pričela v petek 31.3 ob 19.10.

Tekmovanje bomo na naši spletni strani spremljali na posebni podstrani, ki je dosegljiva v glavnem meniju na prvi strani. Na tej strani lahko najdete podroben seznam nastopajočih ekip po turnirjih, prihajajoče foto in video galerije ter informacije o že odigranih tekmah na vseh turnirjih.

Trener Ildar Rahmatullin in njegov pomočnik Andrej Brodnik sta na prvi turnir v Villach  odpeljala naslednjo ekipo

Ta vikend nas torej čakajo 3 zanimive tekme in verjamemo v Zmaje, da se bodo ponovno pokazali v odlični luči. Gremo Olimpija.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top