skip to Main Content
Kadeti nadaljujejo državno prvenstvo z nezmanjšanim tempom

Selekcije kadetov v začetku sezone nimajo pravega počitka. Tekme se nadaljujejo z nezmanjšanim tempom.  V torek 1.oktobra so bile na sporedu že nove tekme. Zmaji so se odpravili v Maribor.

Mariborčani so, tako kot naši zmaji v dosedanjih 4 tekmah zbrali po dve zmagi. Pričakovali smo lahko izenačeno tekmo v Mariboru, a v resnici sploh ni bilo tako.  Zmaji so v tekmo vstopili silovito. Že v 6. minuti je mrežo domačih načel Karlo Marinkovič. Že minuto kasneje, pa je bil v igri z igralcem več dosežen še drugi zadetek. Podala sta Jošt Žibert in Tay Petronijevič Lepša, zadel pa je Martin Vahen. Tekma seveda v tem trenutku še ni bila odločena, a zmaji svojega vodstva niso izpustili vse do konca tekme. Prva tretjina se je končala z rezultatom 3:0, tekma pa z visoko zmago 8:0.

S to zmago so se zmaji vrnili v zgornji del prvenstvene lestvice. Tam z 9 točkami zasedajo 5. mesto, enako število točk pa ima tudi ekipa Bled, ki je naslednji nasprotnik naše ekipe. Tekma bo odigrana že v četrtek na Bledu.

Na preostalih tekmah smo videli zmago Jesenic nad KACem 5:2, zmago Bleda nad Bledom z 18:2, zmago Triglava nad Celjem s 7:1, Slavija pa je bila v Beljaku po podaljšku boljša od domačinov 6:5.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji kadetov spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top