skip to Main Content
Ivo Jan je novi vodja mladinskega pogona

Našo trenersko ekipo je okrepil Ivo Jan, ki je v klubu prevzel vodenje mladinskega pogona. Nekdanji selektor bo v klubu skrbel za delo s selekcijami od hokej šole do mladincev.

»Po končani igralski karieri je bila moja želja, da bi ostal doma, delal z mladimi in prenašal znanje mladim nadobudnim hokejistom. Po desetih letih trenerskega dela v članski konkurenci se mi je uresničila želja, opravljati delo, ki mi je bilo vedno v užitek. Vesel sem, da sem dobil to priložnost, vse trenerje v klubu že dobro poznam, z nekaterimi smo skupaj igrali, a tukaj sem zaradi otrok. Imamo dober potencial in naša želja je, da jim damo priložnost za hokejski razvoj,« je povedal Ivo Jan, ki zase pravi, da je strog in zahteven trener.

Ivo, ki je dolga leta služboval v tujini se veseli, da bo del svojega hokejskega znanja prenesel na mlade v Olimpiji, kjer je tudi sam kot igralec pustil velik pečat.

Tudi predsednik HK SŽ Olimpija Miha Butara se veseli, da je »naše trenerske vrste okrepil nekdanji selektor slovenske reprezentance Ivo Jan, ki je vrhunski strokovnjak in nekdanji izjemen igralec. V klubu se kalijo številni mladi in talentirani hokejisti in naša naloga je, da jim omogočimo najboljše možne pogoje, kar je tudi v skladu z našo vizijo razvoja in cilji, ki smo si jih zastavili

Zapisala: P.P.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top