skip to Main Content
Innsbruck ostaja nerešena uganka

Tokrat so naši hokejisti gostovali v Innsbrucku in na vnaprej odigrani tekmi 48. kroga ICEHL ter izgubili z 1:5. Tekma je bila na urniku sicer predvidena v drugi polovici februarja.

Tokratni obračun ekip je bil že četrti v rednem delu lige, na vseh pa so se Tirolci izkazali za nerešljivo uganko, saj so edina ekipa, ki je zmaji še niso uspeli premagati. V ekipo sta se po kranteni vrnila Miha Štebih in Kristjan Čepon, še vedno pa v ekipi manjkajo poškodovani Žan Us, Aleš Mušič in Tine Klofutar.

Zeleno-beli so sprožili veliko več strelov od domačinov že v prvi tetjini, a so v garderobo vseeno odšli v garderobo z golom zaostanka. Po drugi tretjini so Ljubljančani lovili že 3 gole zaostanka. V zadnjem delu igre je plošček v golo domačega vratarja poslal Nik Simšič v 52. minuti. A so domačini do konca tekme zadeli še dvakrat za končnih 5:1.

»Mislim, da danes kot ekipa nismo dobro igrali, bili so boljši nasprotnik,« je po tekmi povedal Sébastien Piché. »To je bil test za nas pred končnico. V petek nas čaka nova tekma v ICE ligi z Dunajem, ki letos igra zelo dobro. Na nas je, da odigramo dobro, tako kot znamo.«

Naslednja tekma v ligi ICE je v petek, 21. januarja, ob 19.45 v Hali Tivoli. V Ljubljano prihaja ekipa Vienna Capitals.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top