skip to Main Content
Hokejisti SŽ Olimpije v Tivoliju izgubili s Kitzbühlom

Tokrat je v Tivoliju gostovala ekipa iz Kitzbühla, ki je trenutno uvrščena na sredini lestvice, s svojo borbenostjo pa je presenetila domače hokejiste, ki so klonili z 2:3.

Avtor: Eva Brili Grebenar

Zmaji so se razigrali prepozno in jim ni uspelo uloviti vodstva, ki so si ga gostje priborili v prvi in na začetku druge tretjine s še dvema zadetkoma. Kljub številnim poskusom Ljubljančanov plošček kar ni hotel v gol in gostujoči vratar Rimmer je prvič klonil šele v 57. minuti in 50 strelih na svoj gol. Za Ljubljančane je zadel kapetan Aleš Mušič, ki je še drugič zadel minuto in pol kasneje. Kljub velikemu pritisku na gostujoči gol zmajem ni uspelo izenačiti in končni rezultat je bil 2:3.

Po tekmi je trener Jure Vnuk povedal, da ekipa že od začetka ni delovala, kot je treba. »Zapravili smo tri točke, a jutri je nov dan, nov začetek, nov trening. Čakajo nas tri nove in pomembne tekme.«

»V celoti gledano danes nismo odigrali dobre tekme, imeli smo veliko možnost, a jih nismo izkoristili. Na drugi strani pa so gostje imeli lepe priložnosti. V igri moramo popraviti nekaj stvari, najprej sami pri sebi in potem kot ekipa. Mislim, da nas je to danes stalo zmage. Imeti moramo zmagovalno mentaliteto in se ta konec tedna vrniti na osnove: odigrati tekmo 100-odstotno celih 60 minut ter se vrniti domov s šestimi točkami,« pa je povedal kapetan Aleš Mušič in strelec obeh zadetkov za zmaje.

Naslednji tekmi bodo Ljubljančani igrali v gosteh, prvo v soboto pri Lustenauu, drugo pa v nedeljo pri Feldkirchu.

Naslednja domača je v Tivoliju v nedeljo, 25. novembra, ob 17.30, ko bo na sporedu večni hokejski derbi z Jesenicami.

 

Statistiko in ostale podrobnosti s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Video posnetek celotne tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Zapisala: P.P.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top