skip to Main Content
HKSŽ Olimpija ima novega sponzorja – AC KONDOR d.o.o.

Naši hokejisti bodo odslej varneje na poti. Direktor HK SŽ Olimpija Tomaž Vnuk in Gregor Švigelj, direktor podjetja AC Kondor d.o.o., sta podpisala triletno sponzorsko pogodbo, s katero bodo naši hokejisti dobili v uporabo vozila znamke Volkswagen.

Foto: Aleš Fevžer

Gre za začetek dolgoročnega sponzorskega sodelovanja med klubom in podjetjem, s katerim bodo v letošnji sezoni hokejisti HK SŽ Olimpija vozili pet AC Kondorjevih vozil Volkswagen, in sicer modele T-Roc, Golf in Polo. V naslednjih dveh sezonah pa bodo imeli na razpolago po trinajst vozil.

Ob predaji vozil hokejistom je Gregor Švigelj, direktor podjetja AC Kondor d.o.o.,  povedal: “V podjetju AC Kondor d.o.o. prodajamo vozila Volkswagen in rabljena vozila. Imamo odličen servis in karoserijsko delavnico. Prepoznali smo odlične možnosti v sodelovanju s HK Olimpija, zato bomo z velikim veseljem podprli ekipo s trinajstimi jeklenimi konjički Volkswagen. V našem skupnem interesu je rast in gradnja prepoznavnosti. Hokejistom želimo veliko pozitivnih doživetij in navdušenja pri uporabi naših vozil Volkswagen. Verjamemo, da bo pozitivno vzdušje obrodilo odlične rezultate in prineslo obilo zadovoljstva navijačem in našim kupcem.”

 

Tomaž Vnuk, direktor HK SŽ Olimpija: “Veseli nas, da v naši hokejski ekipi pozdravljamo novega sponzorja – podjetje AC Kondor d.o.o., ki bo pomembno olajšal vsakodnevne treninge naših fantov. Ti se namreč vozijo na treninge in tekme v Tivoli iz cele Slovenije. V našem klubu namreč ostajamo zvesti naši usmeritvi, to je ekipi sestavljeni iz izključno slovenskih hokejistov. Veseli nas tudi, da sponzorji in tako pomembni partnerji prepoznavajo naše dobro delo in pozitivno hokejsko zgodbo, ki jo igramo v Ljubljani.

Miha Butara, predsednik HK SŽ Olimpija, je ob tem dodal, da “Klub sledi svojim usmeritvam, ki smo jih predstavili na začetku sezone. Našim športnim in poslovnim ciljem smo še bolj trdno zavezani.”

Foto: Aleš Fevžer

V letošnji sezoni bodo AC Kondorjeva vozila uporabljali Aleš Kranjc, Sašo Rajsar, Kristjan Čepon, David Planko in Gal Koren.

Fotografije z dogodka si lahko ogledate na tej povezavi.

 

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top