skip to Main Content
HK SŽ Olimpija dobil v uporabo 13 vozil AC Kondor

Veseli nas, da podjetje AC Kondor ostaja veliki sponzor HK SŽ Olimpija tudi v sezoni 2020/21. Naši hokejisti HK SŽ Olimpija pa so tako dobili v uporabo trinajst vozil znamke Volkswagen. Klub in podjetje AC Kondor sta sodelovanje sklenila že v sezoni 2018/19.

Ob predaji vozil hokejistom je predsednik kluba Miha Butara povedal: “Veseli me, da podjetje AC Kondor d.o.o. ostaja naš sponzor tudi v teh za šport težkih in negotovih časih. Še bolj pa me veseli, da verjamemo v skupno pozitivno športno zgodbo in jo v tretji sezoni še nadgrajujemo. Kontingent vozil, ki jih bodo naši fantje uporabljali do konca sezone, bo izjemno olajšal prihod naših hokejistov iz različnih slovenskih krajev na treninge in tekme v Tivoli.

Podjetje AC Kondor je prepoznalo priložnost sodelovanja z našim klubom med našo drugo sezono v Alpski hokejski ligi, v kateri smo osvojili kar tri lovorike. Sodelovanje pa smo v v nadaljevanju še okrepili. “Sponzorska podpora AC Kondor bo pomembno olajšala tudi delo pisarne. Kot ekipa smo lahko uspešni le, če držimo skupaj tako na ledu kot izven ledu, in s podjetjem AC Kondor smo že dokazali, da smo odlična ekipa,” še pravi Miha Butara.

Gregor Švigelj, direktor podjetja AC Kondor d. o. o.: “V večletnem sodelovanje s HK Olimpija smo prepoznali odlične možnosti sodelovanja in skupaj gradimo prepoznavnost in rast. Kot hokejisti Olimpije, ki se vračajo v prenovljeno dvorani Tivoli, smo tudi v našem podjetju AC Kondor d.o.o. dobili povsem nov prodajno servisni objekt. Kot Olimpija smo tudi mi prepoznavni po odlični in predani ekipi, prodajamo vozila Volkswagen in rabljena vozila, pohvalimo se z zanesljivim servisom in karoserijsko delavnico. Naj le še zaželim hokejistom veliko navdušenja pri uporabi naših vozil Volkswagen in varno vožnjo. Verjamemo, da bo pozitivno vzdušje v ekipi obrodilo odlične rezultate, s tem pa tudi zadovoljstvo navijačem in našim kupcem.”

Naši fantje se bodo s Volkswagnovimi vozili lahko varno pripeljali na treninge in tekme v domačo Halo Tivoli, kjer se sezona že počasi začenja.

 

Video posnetek dogodka si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo z dogodka si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top