skip to Main Content
Funkcijo direktorja HK SŽ Olimpija prevzema Anže Ulčar

S 1. junijem vodenje HK SŽ Olimpija prevzema Anže Ulčar, ki bo na mestu direktorja nasledil Jožeta Kovača.

Anže Ulčar je univerzitetni diplomirani komunikolog z bogatimi in raznolikimi vodstvenimi izkušnjami v gospodarstvu, predvsem na področju marketinga, prodaje in komuniciranja.

Preteklo sezono je poleg rednih službenih obveznosti v našem klubu opravljal delo pomočnika trenerja članske ekipe, kjer je skrbel za vratarje. Kot hokejski trener je deloval v različnih klubih in slovenski hokejski reprezentanci. Svojo profesionalno hokejsko kariero pa je začel na Bledu, jo nadaljeval pri Olimpiji, Medveščaku, Slaviji in Triglav Kranj.

Miha Butara, predsednik HK SŽ Olimpija:

Prepričan sem, da bo novi direktor s svojimi poslovno-marketinškimi izkušnjami in znanjem ter bogatimi hokejskimi izkušnjami klub popeljal korak naprej, tako pri članski ekipi v ligi ICE in razvoju hokejske akademije kot pri zagotavljanju dolgoročne finančne stabilnosti in prepoznavnosti našega kluba.”

Anže Ulčar, novi direktor HK SŽ Olimpija:

V veliko čast mi je prevzeti direktorsko mesto HK SŽ Olimpije, kjer nas čakajo številni izzivi. Zastavili smo si visoke cilje v smeri razvoja naše hokejske akademije in vzgoje mladih hokejistov, nadaljevati želimo z rezultatskim in kakovostnim napredkom članske ekipe. Predvsem pa si želimo klub kot organizacijo popeljati še korak ali dva višje, dvigati nivo organizacijske kulture in biti vzor dolgoročne stabilnosti v slovenskem hokejskem prostoru. Verjamem v sodelovanje in pozitiven pristop k reševanju izzivov.«

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top