skip to Main Content
Ekipi U-11 in U-12 sta odigrali dobri prijateljski tekmi

V nedeljo 27. oktobra starejši malčki (ter nekateri igralci selekcije malčkov) niso imeli počitka. V Tivoli so namreč pripotovali sovrstniki iz Kranja. Odigrani sta bili prijateljski tekmi selekcij U-11 in U-12.

Ti selekciji (vsaj od letošnje sezone naprej) ne nastopata v tekmovalnih sistemih, tako da sta tudi današnji prijateljski tekmi minili v duhu nebeleženja rezultatov. Vseeno pa sta bili prijateljski tekmi pomembni. Na eni strani gre za mlade hokejiste, ki si šele nabirajo izkušnje z igranjem na celotnem igrišču in jim je vsaka takšna tekma več kot dobrodošla. Na drugi strani pa se približuje prvi tekmovalni mednarodni turnir selekcij U-12, tako da je bila današnja tekma še dodatna priprava na to tekmovanje.

Naši ekipi je vodil trener Rok Prusnik. Pri tem pa mu je pomagal Andraž Burazin. Naši mladi hokejisti niso nastopili v polni postavi, so pa vseeno prikazali dobre igre. V večjem delu obeh tekem so bili naši hokejisti tisti, ki so diktirali tempo. Tekmi sta tako minili hitro in videli smo dokaj dobro predstavo naših igralcev.

Počitka naši mladi hokejisti torej ne bodo imeli veliko. V vikendu med 9. in 10 novembrom bodo polno zasedeni. Na eni strani bosta dve ekipi sodelovali na HZS turnirju selekcij U-12, na drugi strani pa bo najmočnejša ekipa odšla na turnir v Sisak, kjer bodo lovili uvrstitev na drugi turnir, ki nato vodi proti finalnemu turnirju.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Fotografije s tekme ekipe U-11 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije s tekme ekipe U-12 si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top