skip to Main Content
Ekipi U-10 in U-11 sta odigrali prijateljsko srečanje z ekipama HD Hidria Jesenice

V nedeljo 31. marca so bili aktivni tudi naši mladi hokejisti selekcij U-10 in U-11. Organizirano je bilo namreč prijateljsko srečanje s sovrstniki iz kluba HD Hidria Jesenice.

Foto: Valentin Areh

Igralce so se pomerili v dveh tekmah. Najprej so na led stopili igralci selekcije U-10, nato pa še igralci selekcije U-11.

Obe selekciji sta odigrali srečanje na celotno igrišče. Za nekatere igralce je to igranje postalo že zelo domače, za nekatere najmlajše pa je to eno izmed prvih tovrstnih izkušenj. Tekmi nista bili tekmovalne narave. Bistveno je bilo druženje in priprava na prihajajoče sezono. Rezultat se ni beležil.

Tovrstna srečanja so seveda koristna tako za igralce kot za trenerje in škoda, da jih igralci v teh letnikih tekom leta ne odigrajo še več. Morebiti pa je ta dogodek ravno napoved, da bo tovrstnih srečanj v naslednji sezoni odigrano več.

Igralci in trenerji obeh moštev in obeh ekip so se potrudili in tekme so bile odigrane v duhu fair-playa, a borbeno in zavzeto, tako kot se to za ti dve ekipi tudi spodobi.

Sezona za naše najmlajše hokejiste se tako počasi končuje. Nekateri igralci letnika 2008 še dokončujejo tekmovanje v državnem prvenstvu, sicer pa večino danes nastopajočih igralcev v aprilu čaka še udeležba na enem izmed mednarodnih turnirjev. Del igralcev odpotuje na Češko, del v Italijo, del pa na Jesenice na tradicionalni turnir Železarček.

 

Fotografije ekipe U-10 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije ekipe U-11 si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top