skip to Main Content
Ekipi selekcij U-12 polovično uspešni v novem krogu državnega prvenstva

Sobota 25.11 je prinesla nov krog državnega prvenstva selekcij U-12.

Ekipa “Zeleni” se je odpravila v Zagreb k ekipi KHL Zagreb, ekipa “Beli” pa je doma gostila ekipo HKMK Bled A.

Avtor: Lidija Bole

“Zeleni” so v Zagrebu potrdili vlogo favorita. Borbeni domačini so sicer celo prvi povedli, a je Ljubljančanom uspelo do konca prve tretjine izid izenačiti. Nato pa je premoč gostov postala očitnejša in prednost se je počasi povečevala. Po drugi tretjini je prednost znašala že 4:1, tekma pa se je končala z rezultatom 8:1.

Avtor: Aleš Modic

“Beli” so tokrat v Ljubljani nastopili s starejšo postavo, ki skorajda ni vključevala igralcev letnika 2008. A borbeni Ljubljančani so morali favoriziranim gostom vseeno priznati premoč. Prva tretjina se je končala z rezultatom 4:0 za goste. Naslednji dve tretjini pa so, kot ponavadi, “Beli” uspeli vsaj delno vzpostaviti ravnotežje. V vsaki od naslednjih tretjin so tudi po enkrat zadeli. Tekma se je končala z rezultatom 10:2 za goste.

Avtor: Aleš Modic

Na preostalih tekmah je Medveščak premagal Celje s 4:1, Triglav je bil boljši od Maribora 7:4, Jesenice so premagale ekipo HKMK Bled B s 7:2, KHL Mladost je bila boljša od ekipe HDD Bled z 12:1, igralci Slavije pa so s 7:5 premagali Crveno Zvezdo.

To je pomenilo, da so vse 4 vodilne ekipa na lestvici zmagale, tako da sprememb na vrhu ni. Še vedno vodi ekipa Olimpija “Zeleni”, sledijo Zagrebčani (KHL Mladost), Slavija ter ekipa Hidria Jesenice.

Tekmovanja se nadaljujejo že v torek 28.11. Ekipa “Zeleni” doma gosti ekipo HDD Bled, ekipa “Beli” pa se odpravlja v Zagreb k ekipi KHL Mladost.

 

Fotogalerijo s tekme HK Olimpija Zeleni (avtor: Lidija Bole) si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo s tekme HK Olimpija Beli (avtor: Aleš Modic) si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev ekipe HK Olimpija Zeleni si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev ekipe HK Olimpija Beli si lahko ogledate na tej povezavi.

Celotno dogajanje v Državnem prvenstvu U-12 lahko spremljate na tej povezavi.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top