skip to Main Content
Ekipa U-9 uspešno zaključila turnir v Zalogu

V soboto 11.11 in nedeljo 12.11 je hokejski klub Slavija Junior organiziral mednarodni turnir selekcij U-9.

Na turnirju so nastopile ekipe iz Slovenije, Italije, Avstrije in Hrvaške.

Avtor: FB HK Slavija Junior

Prvi dan turnirja je potekal tekoče. Igralci Olimpije so si garderobo delili s sovrstniki iz Bleda ter iz Jesenic, kar je celotnemu dogajanju dajalo le še dodaten čar.

 

 

Med posameznimi tekmami so imeli igralci kar nekaj prostega časa, tako da je bil dan kar naporen, a zato v druženju s sovrstniki nič manj prijeten.

Avtor: Igor Košir

V drugem dnevu so bile tako na vrsti najprej še zadnje tekme skupinskega dela, nato pa so sledile tekme za končne razvrstitve. Igralci Olimpije so se v skupinskem delu sicer uvrstili na drugo mesto, a so nato v polfinalu prikazali odlično igro ter se uvrstili v finale, kjer so po dobri predstavi s 4:3 klonili proti ekipi HKMK Bled.

Avtor: FB HK Slavija Junior

Trener Andraž Praprotnik je bil s prikazanimi igrami zadovoljen: “Turnir je bil dolg, saj so imeli igralci med tekmami kar nekaj prostega časa. A mladi hokejisti so se na turnirju prijetno počutili. Prvi dan so bile na razporedu malce lažje težke, drugi dan pa je bil že pravi tekmovalen. Ekipa je pokazala dober napredek in vsi udeleženci si zaslužijo pohvale“.

Avtor: FB HK Slavija Junior

Kakovost ekipe se je pokazala tudi z dobrimi vratarji. Oba vratarja sta branila odlično. Jan Bole pa je bil na koncu izbran za najboljšega vratarja turnirja.

Avtor: Igor Košir

Po zaključku, so se igralci poveselili z novimi odličji in pokali, nato pa so se zadovoljni počasi odpravili domov.

Avtor: Sandi Kuhar

 

Nastopajoče igralce ekipe HK Olimpija

 

Fotogalerijo s turnirja si lahko ogledate na tej povezavi.

Rezultate s turnirja si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top