skip to Main Content
Ekipa U-12 Zeleni tudi po 5 krogih še vedno brez poraza

Sobota 7.10 je prinesla nov krog Državnega prvenstva za selekciji U-12.

Ekipa Zelenih se je pod vodstvom Igorja Beribaka odpravila na Jesenice. Zeleni so pred tekmo zmagali na vseh prejšnjih 4 tekmah, domači igralci Jesenic pa so do te tekme odigrali 3 tekme z dvema zmagama in enim porazom. Torej tako po rezultatu, kot po “imenih” smo videli derbi kroga najmlajših tekmovalnih selekcij.

Avtor: Žiga Lesar

In res smo videli tesno in zanimivo tekmo. Zeleni so sicer povedli že v 3.minuti, a od takrat naprej je bila igra po strelih vrata povsem enakovredna. Ekipi sta imeli po nekajkrat prednost igralca več na ledu, a nobena ekipa te prednosti ni izkoristila. Zadetek, ki je obenem postavil tudi končni rezultat tekme smo videli šele v zadnji minuti tekme, ko so gostje dokončno odločili tekmo v svojo korist z zmago 2:0.

Avtor: Lidija Bole

 

Na preostalih tekmah je ekipa Bled A premagala Celje v Celju s 6:0, ekipa Triglav je bilo po streljanju kazenskih strelov boljša od igralcev iz Beograda (tekma se je končala s 4:3 in je bila odigrana v Beogradu), ekipa Bled B je doma premagala ekipo HDD Bled z 8:1, ekipa Olimpije Beli so doma morali priznati premoč ekipi KHL Zagreb, igralci Slavije, pa so v Mariboru slavili z 8:3.  Ravno ekipa Slavije se trenutno, skupaj z ekipo Olimpije Zeleni, nahaja na vrhu prvenstvene lestvice s 5 zmagami in brez poraza.

Prvenstvo se nadaljuje že naslednji vikend. Ekipa Zelenih doma gostuje ekipo Triglav.

Fotogalerijo s tekme HK Olimpija Zeleni in HD Mladi Jesenice si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev ekipe HK Olimpija Zeleni si lahko ogledate na tej povezavi.

Celotno dogajanje v Državnem prvenstvu U-12 lahko spremljate na tej povezavi.

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top