skip to Main Content
Ekipa U-12 z novo suvereno zmago

Danes 12.10 se je ekipa U-12 odpravila na gostovanje v Kranj, k ekipi HK Triglav. Odigralo se je novo kolo državnega prvenstva U-12.

Ekipa Olimpije je zadnje tekme odigrala zelo suvereno in pričakovati je bilo dobro igro tudi v Kranju. Pričakovanja so se več kot izpolnila.

Avtor: Mitja Pipan

Avtor: Mitja Pipan

Že takoj v prvem delu igre so Ljubljančani več kot nadstraljali domačine in na prvi odmor so odšli s prednostjo 10:1. Suverena igra se je v nadaljevanju zgolj stopnjevala,Po drugem delu je semafor kazal že 18:3 za goste iz Ljubljane. Vmes so priložnost za igro dobili vsi igralci in tudi oba vratarja. Trener Igor Beribak je lahko v miru preigraval posamezne kombinacije igralcev. V zadnjem delu igra zeleni ni popustila in tekma se je končala z visoko zmago 23:3.

Avtor: Lidija Bole

Avtor: Lidija Bole

Vsekakor dobra popotnica za sobotno novo tekmo državnega prvenstva, ko v Tivoli prihaja ekipa HD Mladi Jesenice, ki na lestivici zasedajo 3. mesto takoj za ekipo Olimpije. To bo pravi tradicionalni derbi dveh rivalskih ekip, ki pa ga po videnem danes v Kranju Ljubljančani lahko pričakujejo povsem mirno.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Stanje na lestvici si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko in ostale podatke iz tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top