skip to Main Content
EBYSL Nedelja ni prinesla novih točk v Tivoli

Danes 25.9 so v goste prišli igralce Sape Fehervar. Že v naprej smo vedeli, da lahko pričakujemo težko tekmo in tako je tudi bilo.

 

Prva tretjina je bila dokaj nervozna na obeh straneh. Začetek bolj izenačen, v nadaljevanju tretjine, pa so bili gostje kljub vsemu malo manj nervozni od domačih in povedli z 0:1. Tudi streli na gol so bili v korist gostov (18:8).

2016-09-25-13-00-40

Druga tretjina se je pričela podobno kot prva, s tem, da so Ljubljančani v prvem delu bolj pritiskali na gol. Vendar gola ni bilo in razmerje moči se je postopoma izenačilo in proti koncu zopet prevesilo v korist gostov, ki so tud dvakrat zadeli. Tudi v strelih se je tretjina končala v korist gostov (18:11)

V zadnji tretjini pa smo videli popoln napad na gol gostov. Končno je v 5.minute zadnje tretjine zadel Stražišar po podaji Ulamca. Izgledalo je, kot da bodo Ljubljančani postopno strli odpor gostov, vendar so ti hitro zadeli in ponovno ušli na 3 gole razlike. To sicer ni omajalo domačih, ki so pritiskali še naprej in rezultat je bil nov zadetek (strelec: Sever, podajalec: Stražišar). Vendar je bilo vodstvo gostov vseeno previsoko in tekma se je končala z izzidom 2:4.

2016-09-25-13-08-08

Liga se za Ljubljančane nadaljuje že naslednji vikend, ko bomo spremljali kar dve tekmi (sobota 1.10 proti Vienna Catipals in nedelja 2.10 proti Debrecenu).

Podrobnejšo statistiko in potek tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerija iz tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Stanje na lestvici si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top