skip to Main Content
Dvoboj zelenih v dresih Celja in Olimpije

Danes v soboto 22.10 je bil na sporedu nov krog državnega prvenstva za selekcije U-12 in ta krog je prinesel zelo zanimiv in prijeten dvoboj. HK Olimpija se je odpravila na gostovanje v Celje, kjer jih je čakala ekipa HK Celje z nekaj Ljubljanskimi Malčki, ki nastopajo za ekipo.

Avtor: Aleš Petronijevič

Avtor: Aleš Petronijevič

Ljubljančani sicer v tej sezoni ponovno kažejo zelo dobre igre in dvomov o današnjem zmagovalcu nekako ni bilo, vendar rezultat niti ni bil v ospredju. Celotno dogajanje je spremljalo sproščeno vzdušje. Veselje se je pričelo že na avtobusu, ko so se igralcem HK Olimpije priključili tudi Ljubljanski Malčki, ki so nastopili za ekipo HK Celje. In veselje je trajalo vse do zadnjega sodnikovega žvižga, ko so se igralci obeh ekip skupaj poveselili na ledu.

Za ekipo HK Celje so danes od Ljubljančanov nastopili Ian Petronijevič, Lev Lesar, Tom Smolnikar, Jernej Cerjak in Samo Lavrih.

Avtor: Mitja Pipan

Avtor: Mitja Pipan

Na strani HK Olimpije smo ponovno videli odlično, učinkovito in sproščeno igro. V mreži gostiteljev je na koncu pristalo kar 20 ploščkov.

V naslednjem krogu se bo ekipa Olimpije ponovno srečala z Ljubljanskimi soigralci. V sredo 26.10 v goste v Tivoli namreč prihaja ekipa HDD Bled, kjer prav tako igra kar nekaj Ljubljanskih Mlajših dečkov. Priložnost za novo veselje in novo uživanje na ledu.

Zapisal: Vladimir Ban

Statistiko in ostale podrobnosti s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Trenutno stanje na lestvici si lahko ogledate na tej povezavi.

Bogato fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top