skip to Main Content
Dva zaporedna hokejska večera

V Hali Tivoli bomo v četrtek in petek spremljali dva zaporedna hokejska obračuna. Najprej v četrtek v Ljubljano prihaja ekipa Vienna Capitals, gre za prestavljeno tekmo, ki bi morala biti v Tivoliju januarja. V petek pa v Ljubljani gostuje še ekipa Bolzana.

Po zmagi v Dornbirnu so si naši hokejisti že zagotovili mesto med prvimi desetimi ekipami. Zdaj se začenja finalna borba za uvrstitev med prvih šest, kar vodi neposredno v končnico.

Za vse ljubitelje hokeja, navijače in obiskovalce tekem smo pripravili posebno ponudbo – Super paket za top 6 po ceni 20 EUR, enotno vstopnico za obe tekmi. Nakup je možen na prodajnih mestih Eventima ali online.

”Lahko si malo oddahnemo, ker vemo, da smo že med prvih 10. Tu smo si želeli biti tu, pripisovali so nam pa veliko manj. Zdaj se lahko osredotočamo le še na veliko borbo in iščemo nekaj več. Z Dunajem smo doslej igrali dvakrat, imamo pozitiven izplen, a niti oni niti mi nismo bili v popolni postavi. Pričakujemo lahko ’playoff’ tekmo, saj se vsi borimo za uvrstitev med prvih šest. Ta tekma bo pokazatelj, kje smo in veliko se bomo lahko naučili. Moramo pa biti seveda veliko boljši, kot smo bili na zadnji domači tekmi. Vsi pa si želimo, da bi nas v Tivoli prišlo podpreti čim več navijačev,« pravi pred tekmo trener Mitja Šivic.

Žiga Pance pa dodaja: ”V garderobi in celotna ekipa bomo naredili vse v to smer, da se nam uspe neposredno uvrstiti v končnico. Lažje je igrati z bučno podporo s tribun, in z ekipo si želimo, da bi v Halo Tivoli prišlo čim več obiskovalcev in ljubiteljev hokeja.”

Podprimo naše junake na poti v končnico! Vsi na hokej!

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top