skip to Main Content
Domača zmaga za konec leta

V soboto zvečer je v Tivoliju gostovala ekipa iz Vipitena, na zadnji domači tekmi v tem letu so bili boljši naši fantje s 4:3.

Foto: Eva Brili Grebenar

Zeleno-beli niso začeli najbolje in prva tretjina ni šla po njihovih željah. Gostje so zadeli dvakrat v dveh minutah in pol. To pa zmajev ni zmedlo, v drugi tretjini so pritisnili in pokazali veliko boljšo igro. Z goloma Aneja Kujavca in Janeza Orehka so najprej izenačili, za vodstvo pa je pred koncem druge tretjine zadel še Aljaž Chvatal.

V zadnji tretjini so gostje izenačili, ko so imeli na ledu igraca več, a je končni rezultat 4:3 v 57. minuti postavil Gal Koren.

Bila je težka tekma, v prvi tretjini smo prejeli dva zadetka. A vedeli smo, da bomo uspešni, če bomo igrali naš hokej. Danes je bila energija na naši strani premočna in tekmo smo pripeljali do konca tako, kot smo si želeli – z zmago. Že v ponedeljek nas čaka nova tekma in dolgo potovanje, zdaj se moramo dobro regenerirati. Smo v tekmovalnem ritmu in veselimo se vsake tekme posebej,” je po tekmi povedal trener Gregor Polončič.

Naši hokejisti so v zadnjih dneh vneto vadili tudi pesem Božična noč, ki so jo po koncu tekme obiskovalcem in zvestim navijačem zapeli v družbi Vilija Resnika.

 

Zapisala: P.P.

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Video posnetek celotne tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Video povzetke s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top